Info om Sthlm Brunch

Här kan ni finna all nödvändig information om oss på Sthlm Brunch om hur vi jobbar och vad vi vill uppnå. Samt våra kontaktuppgifter för frågor, sammarbete och annonsering.

#

Vår Vision

Våran vision med Sthlm Brunch är att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta det perfekta brunchstället i Stockholm för varje tillfälle. Vi vill vara med och hjälpa till att få brunchkulturen att växa i Stockholm och göra det till en helgtradition med inspiration från USA där den klassiska helgbrunchen är ett måste. Genom att göra brunchalternativen mer lättillgängliga hoppas vi på att fler människor får upp ögonen för brunch och gör det till en egen liten tradition.

Istället för att leta runt på flera hemsidor och restauranger har vi samlat allt på en och samma sida - www.sthlmbrunch.se. Här hittar ni allt från prisklass, område, kök, samt upplägg så som buffé eller om det är enstaka rätter som beställs från en meny, med en ärlig beskrivning av varje restaurang och café för bästa möjliga upplevelse. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att hitta den perfekta restaurangen eller det perfekta caféet för varje tillfälle, vare sig det är en födelsedag som ska firas, ett avslut på en fantastik helg, ett businessmöte, eller om det är tjejgänget som inte setts på länge.

För personlig kontakt och frågor vänligen maila info@sthlmbrunch.se

 • #

  Our vision

  Våran vision är att det ska bli enklare att hitta ett brunchställe för varje tillfälle och personliga smak på ett snabbt och smidigt sätt, utan att behöva klicka in på varje restaurang eller cafe för att se vad de erbjuder - här finns de bästa ställena samlade.

 • #

  How We Work

  Vi jobbar främst med enkelhet och ärlighet för att kunna ge den mest rättvisa bilden av varje brunchställe ur gästens perspektiv. Och för att hitta den perfekta matchningen för en brunch inom arbetssyfte, kompishäng eller för det bästa avslutet på din helg.

 • #

  Why Us

  Vi är den snabba och enkla lösningen för att hitta till den perfekta brunchen i Stockholm. Vi har kategoriserat de samlade restaurangerna och caféerna efter område, pris, samt kök för att lättast hitta det just ni är sugna på.